avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... firma radsiata
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

firma radsiata

buna seara . o societate este radiata din 2006. cu toate acestea a emis factura in 2012. ce masuri pot lua in acest sens ? ( acea factura este depusa la un dosar partaj succesoral).
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:19, 28 Februarie 2015
Depinde ce factura este (teoretic este ilegala factura), dar poate este emisa din 2006, cine stie? In ce situatie s-a emis factura?
aceasta factura este emisa de o firma de pompe funebre pt un deces din 2012. deacea v-am spus ca este depusa pt un partaj succesoral. decesul a survenit in 2012 iar societatea care se gaseste pe factura este radiata din 2012.
andreyskysky a scris:

o societate este radiata din 2006.

andreyskysky a scris:

societatea care se gaseste pe factura este radiata din 2012.

ma scuzati am gresit. factura emisa 2012 , iar acea firma de pe factura apare in registrul comertului radiata din 2006
Factura este emisa ilegal,nu mai poate produce efecte juridice .Puteti formula plangere penala ptr.inselaciune impotriva administratorului societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate radiata din 2006, care emite facturi carsteaverginica carsteaverginica buna ziua .in pasivul succesoral adus in dosar pt partajare ( pasiv adus de reclamanta ), am descoperit o factura emisa de DODO FLOR S.R.L. Bucuresti in 2012, ... (vezi toată discuția)
Facturi false carsteaverginica carsteaverginica in probele aduse de catre reclamanta in dosar am gasit doua facturi a caror societate a fost lichidata acum 8 ani . pot invoca inselatorie ? (vezi toată discuția)
Firma lichidata si radiata care emite factura mihaeladovleac mihaeladovleac buna ziua . cumnata a depus la dosar o factura cu imbracaminte si incaltaminte (partaj succesoral) a carei societate a fost lichidata si radiata din 2006 . ... (vezi toată discuția)