avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Facturi false
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Facturi false

in probele aduse de catre reclamanta in dosar am gasit doua facturi a caror societate a fost lichidata acum 8 ani . pot invoca inselatorie ?
Cel mai recent răspuns: carsteaverginica , utilizator 10:28, 5 Octombrie 2014
ce proces aveti?
care este relevanta si care este impactul facturilo in proces?
care este inselaciunea?
ce legatura aveti dvs. cu facturile acelea?
partaj succesoral . facturi ce compun pasivul mostenirii , pasiv ce consta in cheltuieli pt pomenirea defunctului.

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Vineri, 3 Octombrie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Eu izc ca mai util ar fi sa cereti inscrierea facturilor in fals in cadrul procedurii in fata instantei civile, sau sa faceti plangere penala penrtu fals. Dar, daca faceti plangere penala, se va suspenda partajul pana la solutionarea plangerii penale (cativa ani)
Nu cred ca etse inselaciune..
daca cer inscrierea facturilor in fals ce acte trebuie sa iau pt a dovedi instantei falsul ?eu am verificat pe saitul dat de dumneavoastra si am vazut ca factura a fost emisa in 2012 , iar firma fusese dizolvata si radiata din 2006 . este vorba de FLOR DODO S.R.L.. CE TREBUIE SA DUC INSTANTEI CA SI PROBA PT A FI CREZUTA ? MULTUMESC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate radiata din 2006, care emite facturi carsteaverginica carsteaverginica buna ziua .in pasivul succesoral adus in dosar pt partajare ( pasiv adus de reclamanta ), am descoperit o factura emisa de DODO FLOR S.R.L. Bucuresti in 2012, ... (vezi toată discuția)
Factura falsa carsteaverginica carsteaverginica buna ziua , pt dezbaterea succesiunii a fost adusa in pasiv( cheltuieli cu pomenirea ) o factura falsa , adica firma care a emis acea factura a fost radiata si ... (vezi toată discuția)
Dovada calitatii procesuale active leusan leusan exista urmatoarea speta: Reclamantul Popescu cheama in judecata primaria din orasul Deva,pentru uzucapiune.Reclamantul Popescu nu a locuit niciodata si nici ... (vezi toată discuția)