avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... factura falsa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

factura falsa

buna ziua , pt dezbaterea succesiunii a fost adusa in pasiv( cheltuieli cu pomenirea ) o factura falsa , adica firma care a emis acea factura a fost radiata si lichidata din 2006. Cu toate acestea , instanta nu a tinut cont ca am cerut excluderea ei din pasiv si a calculat-o pt impartirea pasivului . ce pot face ? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Georgeta Istrate , Avocat 16:43, 8 Februarie 2016
in calea de atac puteti sa veniti cu probe din care sa rezulte situatia de fapt: firma este radiata si nu avea cum sa mai emita facturi fiscale. De asemenea se poate formula o plangere penala pentru infractiunea de fals si uz de fals. Nu stiu ce finalitate va avea plangerea penala, dar merita sa incercati. Organele de cercetare penala vor interoga posesorul facturii despre conditiile in care a obtinut-o, urmand a se stabili daca cel care a folosit factura a stiut ca este falsa sau nu sau daca a fost si el inselat la randul sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce mai pot face ? carsteaverginica carsteaverginica Buna ziua. Am dezbatut o succesiune in care au fost transate cheltuielile de inmormantare si pomeniri. In urma interogatoriului partea adversa a recunoscut ca ... (vezi toată discuția)
Facturi false carsteaverginica carsteaverginica in probele aduse de catre reclamanta in dosar am gasit doua facturi a caror societate a fost lichidata acum 8 ani . pot invoca inselatorie ? (vezi toată discuția)
Factura falsa andreyskysky andreyskysky BUNA DIMINEATA . Am platit o firma pt a se ocupa de inmormantarea fratelui . Am cerut facturile pt ca imi trebuiau sa ridic ajutorul de inmormantare , dar imi ... (vezi toată discuția)