avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce mai pot face ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ce mai pot face ?

Buna ziua. Am dezbatut o succesiune in care au fost transate cheltuielile de inmormantare si pomeniri. In urma interogatoriului partea adversa a recunoscut ca a primit ajut de inmormantare de 2100 lei , mai mult am aratat ca o facturadepusa la dosar cu imbracaminte era falsa firma care a emis-o fiind radiata cu 7 ani in urma . Cu toate acestea am fost obligata sa suport jumatate din aceste cheltuieli , instanta nu a scazut din totalul pasivului factura falsa si ajut de inmormantare primit de reclamanta . Chiar si dupa apel nu s-a tinut cont de ce am cerut solutia fiind- respinge apelul ca neintemeiat . definitiv . ce mai pot face ? VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: carsteaverginica , utilizator 13:50, 2 Martie 2016
Nu a fost scazuta factura despre care spuneti ca ar fi falsa doearece nu a fost declarata falsa de catre instanta.Teoretice maiputeti exercita caile de atac extraordinare:contestatie in anulare(art.503-508 NCPC() sau revizuire(509-513 NCPC) daca indepliniti conditiile legale ptr. a formula aceste cai extraordinare de atac.
DOMNULE AVOCAT , ESTE POSIBIL SA CER ECESTE DREPTURI DESCHIZAND ALT DOSAR CU ATAT MAI MULT CU CAT ACTUALA INSTANTA NU A FACUT NICI O REFERIRE LA AJUT DE INMOREMANTARE SI FACTURA FALSA ? VA INTERVENI AUT DE LUCRU JUD DACA DESCHIT ALT DOSAR ? NU MI SE PARE CORECT CA EU CARE IMI POMENESC DEFUNCTUL SI NU AM BENEFICIAT DE NICI UN AJUTOR , SA FIU OBLIGATA SA SUPORT A DOUA OARA UN PASIV CREAT DE CUMNATAIN COTA DE JUMATATE.
carsteaverginica a scris:

DOMNULE AVOCAT , ESTE POSIBIL SA CER ECESTE DREPTURI DESCHIZAND ALT DOSAR CU ATAT MAI MULT CU CAT ACTUALA INSTANTA NU A FACUT NICI O REFERIRE LA AJUT DE INMOREMANTARE SI FACTURA FALSA ? VA INTERVENI AUT DE LUCRU JUD DACA DESCHIT ALT DOSAR ? NU MI SE PARE CORECT CA EU CARE IMI POMENESC DEFUNCTUL SI NU AM BENEFICIAT DE NICI UN AJUTOR , SA FIU OBLIGATA SA SUPORT A DOUA OARA UN PASIV CREAT DE CUMNATAIN COTA DE JUMATATE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Forma de atac dupa apel Angelsy Angelsy Daca am pierdut la apel un proces pe litigii de munca, ce forma de atac mai am? Sentinta e definitiva. (vezi toată discuția)
Curtea de apel,decizie definitiva. belcris141 belcris141 Buna ziua.Daca s-a obtinut o decizie definitiva de la Curtea de Apel,legata de un caz de pensionare,se mai poate face recurs sau mai exista vreo cale de atac ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare carsteaverginica carsteaverginica buna ziua , in urma unui partaj succesoral am fost obligata sa suport un pasiv in cota de jumatate (cheltuieli de inmormantare si pomeniri) , desii am aratat ... (vezi toată discuția)