avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Curtea de Apel,decizie definitiva.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Curtea de Apel,decizie definitiva.

Buna ziua.Daca s-a obtinut o decizie definitiva de la Curtea de Apel,legata de un caz de pensionare,se mai poate face recurs sau mai exista vreo cale de atac in alta parte.Am inteles, ca in functie de motivare s-ar mai putea face ceva sau nu.Dar unde si cum?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:48, 14 Iunie 2017
Mai puteti exercita caile de atac extraordinare:contestatia in anulare(503-508 NCPC) sau,revizuirea(art.509-513 NCPC) dar,doar daca va incadrati in aceste motive legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Forma de atac dupa apel Angelsy Angelsy Daca am pierdut la apel un proces pe litigii de munca, ce forma de atac mai am? Sentinta e definitiva. (vezi toată discuția)
Cale de atac sentinta definitiva si irevocabila marius_cretoiu marius_cretoiu In data de 15.06.2016 am avut infatisarea la apelul intentat de mine in urma sentintei de divort data de judecatorie, sentinta pe care o consider ilegala si ... (vezi toată discuția)
Sentinta IoanPaul IoanPaul Sentinta data in apel de catre tribunal intr-un proces de reincredintare minor poate fi atacata cu recurs la curtea de apel? Pe sentinta scrie 'Definitiva' si ... (vezi toată discuția)