buna ziua , in urma unui partaj succesoral am fost obligata sa suport un pasiv in cota de jumatate (cheltuieli de inmormantare si pomeniri) , desii am aratat cu martori ca si eu pomenesc dar nu am facturi si bonuri deoarece am totul din gospodaria proprie (pasari , porc , vin, tuica ). In interogatoriul adresat reclamantei , aceasta a recunoscut ca a incasat ajutorul de inmormantare 2100 lei dar acesta nu s-a scazut din totalul pasivului deoarece avocatul nu l-a cerut cand trebuia si astfel ne-a fost respins chiar si in apel unde deasemeni a fost omis(cica din neatentie). Instanta a spus in hotararea din Apel ca desi reprezinta motiv de apel il respinge pt ca nu a fost cerut in motivarea apelului. INTREBARE- pot separat sa deschid alt dosar in care sa descriu nedreptatea de a suporta in cote egale pasivul in cazul in care eu nu am ridicat nici un ajut de inmormantare ? sau instanta il va considera aut de lucru jud desi nu a fost scazut din totalul pasivului . In speranta ca veti reusi sa ma intelegeti ce am vrut sa intreb , va multumesc anticipat pt sfat.
~ final discuție ~