avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cheltuieli efectuate cu pomenirea defunctului meu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cheltuieli efectuate cu pomenirea defunctului meu frate-cum sa obtin dreptatea in cazul meu?

buna ziua oameni buni . pe scurt va spun ca sant obligata sa suport cheltuieli pt pomenirea fratelui de doua ori si anume eu l-am pomenit crestineste (dar toate produsele le am din gospodarie , vin ,tuica pasari , porc) pt care nu am facturi , iar instanta m-a obligat sa suport cheltuielile dovedite de cumnata cu bonuri si facturi (ea sta la bloc si nu avea aceste produse in gospodarie ). am dus martori care au recunoscut acest lucru dar dejeaba . este corect asa ceva ? ce mai pot face in aceasta situatie ?multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihaeladovleac , utilizator 10:02, 5 Iunie 2015
Formulati calea de atac prevazuta de lege impotriva sentintei de care sunteti nemultumita .
va multumesc pt sfat , dar ce articol trebuie sa invoc in APEL pt a fi crezuta ? va dati seama ca daca as fi stiut ca nu se tine cont de pomenirea mea , mergeam la supermarket si adunam bonuri de la toate raioanele . in tara noastra adevarul si dreptatea sant aruncate la gunoi . astept sfaturile dumneavoastra cu multumirile de rigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-este greu sa inteleg gandirea unui judecator carsteaverginica carsteaverginica cum este posibil ca la un partaj succesoral sa se tina cont de un pasiv facut cu bonuri si facturi adunate de la prieteni (cheltuieli cu pomenirea mortului ), ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare carsteaverginica carsteaverginica buna ziua , in urma unui partaj succesoral am fost obligata sa suport un pasiv in cota de jumatate (cheltuieli de inmormantare si pomeniri) , desii am aratat ... (vezi toată discuția)
Lipsa bonuri, facturi chitante carsteaverginica carsteaverginica buna seara . am doi ani decand imi pomesc fratele crestineste , nu mi-a scapat o sarbatoare crestina si vreun termen la care trebuia pomenit si cu toate astea ... (vezi toată discuția)