avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lipsa bonuri, facturi chitante
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Lipsa bonuri, facturi chitante

buna seara . am doi ani decand imi pomesc fratele crestineste , nu mi-a scapat o sarbatoare crestina si vreun termen la care trebuia pomenit si cu toate astea nu am chitante sau bonuri pt alimente si vesela cumparate pt ca la noi in cartier nici vorba de eliberare facturi .si cu toate astea imi trebuiesc dovezi in instanta . INTREBARE pot pune vecinii martori chiar am foarte multi care recunosc parastasele facute de mine ?. in ultima faza pot ruga si preotul sa se puna martor . sant luati in considerare martorii sau trebuesc chitante si facturi ?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 19:36, 25 Iulie 2014
Pentru ce aveti nevoie de toate acestea?
pai cumnata careia prin tranzactie i-am lasat aproape totul , s-a gandit ca mai exista depozitul bancar al fratelui decedat pe care intentionat nu l-a trecut in primul dosar de succesiune . a ticluit bine si acum se leaga de acele cheltuieli facute cu inmormantarea ca sa nu mai primesc nimic din bani ( supliment de mostenire ) avocatul meu a citit tranzactia pe care a redactat-o avocata cumnatei dar nu mi-a spus sa solicit si trecerea pasivului in tranzactie pt a nu mai avea neplaceri ..va multumesc pt atentia acordata.
dvs reveniti mereu cu acest subiect... da, puteti pune martori ptr parastase... dar nu ptr valoarea acestora... acestea pot fi dovedite doar cu inscrisuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-este greu sa inteleg gandirea unui judecator carsteaverginica carsteaverginica cum este posibil ca la un partaj succesoral sa se tina cont de un pasiv facut cu bonuri si facturi adunate de la prieteni (cheltuieli cu pomenirea mortului ), ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli efectuate cu pomenirea defunctului meu frate-cum sa obtin dreptatea in cazul meu? mihaeladovleac mihaeladovleac buna ziua oameni buni . pe scurt va spun ca sant obligata sa suport cheltuieli pt pomenirea fratelui de doua ori si anume eu l-am pomenit crestineste (dar ... (vezi toată discuția)
Parte civila proces penal mary_pam68 mary_pam68 Daca ma poate sfatui cineva in legatura cu constituirea ca parte civila intr-un proces penal care dupa 6 ani jumatatea a ajuns pe rol in instanta , mai exact ... (vezi toată discuția)