buna seara . am doi ani decand imi pomesc fratele crestineste , nu mi-a scapat o sarbatoare crestina si vreun termen la care trebuia pomenit si cu toate astea nu am chitante sau bonuri pt alimente si vesela cumparate pt ca la noi in cartier nici vorba de eliberare facturi .si cu toate astea imi trebuiesc dovezi in instanta . INTREBARE pot pune vecinii martori chiar am foarte multi care recunosc parastasele facute de mine ?. in ultima faza pot ruga si preotul sa se puna martor . sant luati in considerare martorii sau trebuesc chitante si facturi ?
pai cumnata careia prin tranzactie i-am lasat aproape totul , s-a gandit ca mai exista depozitul bancar al fratelui decedat pe care intentionat nu l-a trecut in primul dosar de succesiune . a ticluit bine si acum se leaga de acele cheltuieli facute cu inmormantarea ca sa nu mai primesc nimic din bani ( supliment de mostenire ) avocatul meu a citit tranzactia pe care a redactat-o avocata cumnatei dar nu mi-a spus sa solicit si trecerea pasivului in tranzactie pt a nu mai avea neplaceri ..va multumesc pt atentia acordata.
dvs reveniti mereu cu acest subiect... da, puteti pune martori ptr parastase... dar nu ptr valoarea acestora... acestea pot fi dovedite doar cu inscrisuri