avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Restituire prima la angajare de la somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Restituire prima la angajare de la somaj

Buna seara, as vrea sa stiu in cat timp trebuie sa restitui prima de angajare de 500 lei de la somaj? Este obligatoriu? Ce se intampla daca nu o restitui?
Cel mai recent răspuns: inginerie , utilizator 13:46, 28 Februarie 2015
Daca nu o veti restitui se va trece la executarea silita a bunurilor aflate in proprietatea dvs.
si daca nu am nimic? cand o sa ma angajez o sa mi se traga din primul salar sau cum?
Exista si aceasta posibilitate.Termenul de prescriptie , in acest caz, fiind de 5 ani incepand cu anul urmator celui în care a luat naştere dreptul de a cere executarea silită a creanţelor fiscale.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratb alexutz2011 alexutz2011 Am primit o somatie de la serviciul public pentru finante publice locale sector 6 in care sunt somat sa platesc 500 lei (5 amenzi RATB) daca nu in termen de 15 ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate executare, prescriere creanta sabrina__cr sabrina__cr Cunostiinta are amenzi de peste 100.000 lei nu are bunuri sau servicu care sa poata fe executat silita. care este termenul de prescriere a acestora? (vezi toată discuția)
Amenzi utilizator@ utilizator@ Buna seara In anul 2013 am primit o amenda judiciara pentru...neglijenta cu actele. A fost un dosar penal in care am fost citat ca martor. S a inchis dosarul ... (vezi toată discuția)