Buna ziua,
Am o locuinta de doua camere cumparata impreuna cu sotul meu. Sotul meu a decedat si am facut succesiunea.
Baiatul meu a facut niste credite pe care nu le-a mai achitat si a facut si un an de puscarie(nu din cauza asta). In timp ce el era in puscarie partea lui de casa a fost vanduta de catre recuperatori.
Si astfel partea lui de 3/8 dintr-un apartament cu o valoare de piata de 45.000 de euro a fost achizitionata cu 13.500 de lei.
Acum eu sunt data in judecata pentru iesirea din indiviziune.
Cel care a cumparat apartamentul vrea 15.000 de euro. Eu nu am de unde sa-i platesc o suma atat de mare. Ce pot face?
Nu era mai rentabil sa ii fi platit creditul sau sa fi participat la licitatie, sa fi dat 13000 de lei si nu 15000 de euro ?
Se va evalua casa si se va stabili cat valoreaza partea lui de casa si veti avea de plata, nu aveti, va scoate casa la licitatie.
Din cat ziceti dvs ca valoreaza casa, poate obtine ca parte a lui 16000.
Daca nu puteti plati, fie cereti sa ii fie atribuita lui casa is sa va dea 30000 , fie daca nici el nu vrea, sa va acorde timp instanta sa vindeti si sa impartiti banii.
Daca ajungeti sa vindeti casa la licitatie, nu luati pe partea dvs nici 15000.
era mai rentabil. Dar baiatul meu fiind la puscarie si eu singura, nu am stiut ce sa fac. Am mers si la un avocat care mi-a spus ca atata timp cat fiul meu este in puscarie nu poate fi executat,
Iar acum sunt f speriata.
Sulta
brokenangel
Buna ziua , sunt aproape de finalizarea partajului inceput in 2013 ..
Partajam un apartament de 3 camere evaluat la 45.900€ si care este luat prin prima ... (vezi toată discuția)