avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Procesul penal permite parasirea tarii?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Procesul penal permite parasirea tarii?

Buna,as vrea sa stiu dc te afli in desfasurarea unui proces penal poti parasi tara pentrucateva luni,perioada in care nu ai infatisare la tribunal,procesul fiind amanat? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 13:37, 17 Iunie 2009
~ Conținut șters la cerere ~
Daca instanta nu a luat nicio masura in acest sens(interdictia de a parasi localitatea ori de a parasi tara), puteti pleca linistit, numai sa faceti in asa fel incat daca sunteti chemat sa va prezentati fara tagada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmarirea penala o piedica? nccionut nccionut buna ziua, As dori sa stiu si eu dak pt faptul k esti urmarit penal poti pleca sa muncesti in strainatate cu contract facut din romania. Adik in sensul k ... (vezi toată discuția)
Trimis in judecata pentru art 87/oug.195/2002-pot fi condamnat la primul termen? anduneck anduneck Buna ziua! Am si eu o nelamurire...in data de 06.07.2011 mi s-a intocmit dosar penal pentru conducera vehicului pe drumurile publice sub influenta bauturilor ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara rrobert rrobert Buna ziua! Acum 3 ani mi s-a intocmit dosar penal pentu delapidare si fals.In primele 6 luni s-a efectuat expertiza contabila(care a iesit in favoarea mea), ... (vezi toată discuția)