avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament teren concesionat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament teren concesionat

Buna ziua,
In 2012 am cumparat o garsoniera si in 2014 mi-a venit o instiintare de la primarie ca trebuie sa platesc taxa de concesiune aferenta terenului de sub bloc. Eu habar nu am avut de asa ceva, iar in contractul notarial de vanzare-cumparare nu este specificat nimic. Am platit atunci pe 2012-2013 si acum pe 2014. Fostul proprietar stia si platea anual mi-au spus la primarie, dar pe mine m-a luat totul prin surprindere. Taxa este modica (20 de lei pe an), dar ma intereseaza ce trebuie sa fac pentru a reglementa situatia juridica a apartamentului, in caz ca o sa doresc sa il vand in viitor.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Intercalaris , utilizator 10:31, 28 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolare garaj, constructie autorizata & intabulata Miroslav83 Miroslav83 Buna ziua, am un garaj in proprietate, cumparat in urma cu 1 an jumate. Constructia este facuta cu atutorizatie si este intabulata. Vanzarea/cumpararea a ... (vezi toată discuția)
Probleme de intabulare.... TomaGradinaru TomaGradinaru O societate agricola a cumparat in 1990 un fost IAS cu o cladire si un teren. In prezent Primaria din raza respectiva a castigat terenul. Societatea vrea sa ... (vezi toată discuția)
regimul concesiunii terenului bizon11 bizon11 Parintii mei au cumparat in 1997 un apartament dintr-un imobil. Terenul aferent cladirii a fost concesionat de primaria com balotresti in mod egal celor 3 ... (vezi toată discuția)