avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Este instituită plata unei taxe judiciare sau altă ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Este instituită plata unei taxe judiciare sau altă taxa, pentru publicarea de cereri în Buletinul procedurilor de insolvență ?

Publicarea în Buletinul procedurilor de insolvență, a cererii numită „CONTESTAŢIE ÎMPOTRIVA TABELULUI PRELIMINAR/SUPLIMENTAR AL CREANŢELOR!”, obligă la o plată tip taxă judiciară de timbru ? Care este aceea ?
Cel mai recent răspuns: viktorV , utilizator 20:18, 28 Februarie 2015
Da, inteleg, vad ca insolventa se desfasoara pe legea veche, astfel incat, probabil ca si termenul de contestare tabel preliminar o fi expirat de mult, practic acum nu stim exact in ce situatie sunteti. Pe de alta parte daca punem unul langa celalalt primul dvs. mesaj din topic si ultimele doua, ne dam seama ca treburile sunt mult mai complicate decat ati prezentat initial, si imi exprim opinia ca raspuns la problemele dvs. nu veti putea gasi aici, pe un forum gratuit. Problema dvs. are implicatii atat in legea insolventei, cat si in penal si legea civila si necesita o analiza completa si un suport juridic competent.
Da, acesta este întreg tabloul ! Din păcate ! Nu sunt bani, deloc ! Lipsă bani, lipsă consiliere specializată, policalificată ! Avantaj angajatorul debitor !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tabel creditori vladiana vladiana Cum pot verifica tabelul creditorilor intocmit pentru un fost angajator care a solicitat falimentul in luna iunie 2013 ? (vezi toată discuția)
Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)
Tabelul preliminar al creditorilor v_florina v_florina Buna ziua, In afara de buletinul procedurilor de insolventa (pt care nu detin abonament), unde se mai publica tabelul preliminar al creditorilor? Am ... (vezi toată discuția)