avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata

Buna seara
Pentru un pensionar anticipat la 60 de ani penalizarea la implinirea varstei de 61 de ani se diminueaza?Si tot asa pana la pensia pentrulimita de varsta aceasta penalizare se diminueaza in fiecare an?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:41, 28 Februarie 2015
Penalizarea ramane aceeasi de la deschiderea drepturilor pana la trecerea la limita de varsta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Februarie 2015
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discutii juridice pensionare si probleme juridice legate de pensionare ambulant ambulant buna seara va rog sa-mi dati un raspuns. sunt nascut in noiem 1953 am vechime 36 ani din care grupa 18 ani si 9 luni am studii superioare. daca ies la pensie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am 61 ani, 38 ani cotizati si beneficiez de reducerea ... Iordan C Iordan C Buna ziua, Am 61 ani, 38 ani cotizati si beneficiez de reducerea varstei de pensionare pentru ca locuiesc de mai mult de 30 de ani in zona ... (vezi toată discuția)
Pensionare la limita de varsta Laurae1 Laurae1 Buna seara, Tatal meu are 58 de ani, 30 de ani si 10 luni de munca vechime, din care 18 ani si 4 luni lucrati in grupa a II-a de munca 100%. Imi puteti spune ... (vezi toată discuția)