avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Calcul combustibil masini de mare tonaj (TIR)
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Calcul combustibil masini de mare tonaj (TIR)

Cum se calculeaza consumul de motorina ptr un tir, va rog.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ninetaradu , utilizator 17:18, 2 Martie 2015
Nu stiu ce pregatire aveti, dar consumul de combustibil se calculeaza de catre managerul de transport . Cum potrivit legislatiei in vigoare fiecare firma care detine unul sau mai multe autovehicule cu masa maxima mai mare de 3,5t este obligata sa aiba un manager de transport, aveti pe cine intreba.
Totusi, va dau mai jos un exemplu despre cum calculeaza un contabil.
[ link extern ]
Si un exemplu despre cum calculeaza un manager de transport, adica un profesionist :)
[ link extern ]
Va multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport marfa cu 3,5t+remorca 3,5t lucasebastian lucasebastian Buna ziua Am o firma de transpot si fac transport internantional cu o autoutiltara de 3,5 t si as dori sa ii atasez si o remorca de 3,5 t masa maxima ... (vezi toată discuția)
Monografie firma transport teo.madalina teo.madalina Daca ma poate ajuta cineva cu o monografie contabila pentru o firma de transport marfuri intern si international.Nu am mai avut tangenta cu astfel de ... (vezi toată discuția)
Persoana desemnata pentru transportul de marfa tensyon89 tensyon89 Buna ziua! ,persoana desemnata pentru transportul de marfa in trafic intern poate conduce un autovehicul de 22 tone fara sa aiba atestat profesional pt ... (vezi toată discuția)