avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Filmarea spatiul public \\ taxi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Filmarea spatiul public taxi

Buna ziua
am o nelamurire in privinta filmatului in taxi care din cate stiu este spatiul public fiind considerat mijloc de transport in comun.
se poate filma in taxi fara acordul celui filmat? ar trebui sa existe afise in interior sau exterior care ar trebui sa te previna ca ...in interior exista supraveghere video?

multumesc anticipat pt raspuns si sper ca am postat intrebarea unde trebuie

o zi buna!
Ultima modificare: Duminică, 1 Martie 2015
pifulet, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:39, 1 Martie 2015
pifulet a scris:

se poate filma in taxi fara acordul celui filmat? ar trebui sa existe afise in interior sau exterior care ar trebui sa te previna ca ...in interior exista supraveghere video?

Nu, nu se poate filma fara acordul pasagerului si da, ar trebui sa existe afise vizibile ca sa poti alege daca te mai urci sau nu in acel taxi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera supraveghere parcare din apartament DevilDev DevilDev Buna ziua, Sunt nelamurit in privinta montarii unei camere de supraveghere exterior, mai exact care sa filmeze un loc de parcare. Vreau sa o montez la mine la ... (vezi toată discuția)
Supermarketurile sunt locuri publice? Catalin.F. Catalin.F. Avem voie sa filmam/pozam,in locurile publice? Avem voie sa fimam/pozam in magazine,minimarket,supermarket,parcuri,biserici,primarii,spitale? (vezi toată discuția)
Camera supraveghere Samulea Samulea Buna ziua Am citit ca amplasarea camerelor de luat vederi trebuie facuta in asa fel incat sa nu fie filmata alta proprietate sau spatiul public. Am sesizat ... (vezi toată discuția)