avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Evacuare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Evacuare

Buna ziua ! Fostul meu sot de care sunt divortata de 9 ani foloseste buletinul in care are adresa mea.In fiecare an cand vine in tara isi face contract la Orange de exemplu pe care mai apoi nu-l plateste,iar eu primesc mereu notficari pe numele lui.Stiu ca pot deschide un proces de evacuare,in urma caruia sa fie scos din spatiu dar nu cred ca asta il va face sa isi schimbe buletinul.Exista vreo solutie?
Evacuarea nu este o solutie cat timp acesta nu locuieste efectiv in imobilul dvs.
andreea1412 a scris:

In fiecare an cand vine in tara isi face contract la Orange de exemplu pe care mai apoi nu-l plateste,iar eu primesc mereu notficari pe numele lui.

Cum adica, nu plateste telefonul si totusi isi face contrect in fiecare an? Foarte curios.
Daca imobilul este pe numele dvs., atunci cand fostului sot ii va expira buletinul, pentru reinoire va avea nevoie de acceptul proprietarului, adica al dvs. Atunci este momentul sa rezolvati problema.
Multumesc ! Asta stiu :-) dar nu se mai pune problema .

Exista vreo solutie?Alta decat sa astept sa ii expire buletinul?

Ultima modificare: Duminică, 1 Martie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Nu exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala andre-alina andre-alina am un prieten care are casa ocupata abuziv de niste indivizi si nu il mai lasa sa intre in imobil, unul din acesti indivizi are buletinul facut la aceasta ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare il_so il_so Mama este proprietara unui apartament dobandit in anul 1993 prin cumparare de la fostul ICRAL.Ea este in proces de evacuare cu fica si ginerele ei care ... (vezi toată discuția)
Buna seara...vin cu o problema/nelamurire...am divortat de sotul ... comyar comyar Buna seara...vin cu o problema/nelamurire...Am divortat de sotul meu ..el inca mai are domiciliul la adresa mea mentionez ca imobilul in care locuieste este ... (vezi toată discuția)