- am o persoana care a trecut concursul pentru functia de contabil debutant ( functionar public) Dar persoana este absolventa de studii superioare de scurta durata ( economice ) fara vechime in specialitate DAR este la a doua facultate prima fiind de lunga durata, are si master si studii postuniversitare si vechime de peste 10 ani in munca si 5 ani in vechea specialitate. Acum este inscrisa si la master in specialitatea noii diplome. Ce fac cu incadrarea? Cum incadrez persoana, ii dau salariul minim?
I se va acorda salariul pentru functia de contabil debutant ( functionar public)
OUG nr. 83/2014 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice in anul 2015, precum si alte masuri in domeniul cheltuielilor publice
art.5
... (3) in cazul functionarilor publici nou-incadrati sau promovati, nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare este cel corespunzator treptei 3 de salarizare utilizate in anul 2010
(4) in situatia in care in cadrul institutiei/unitatii de invatamant nu exista functie similara, salariul pentru acea functie se stabileste aplicand prevederile Legii nr. 63/2011 si, succesiv, actele normative care au urmat dupa acest act normativ
(5) in anul 2015, ordonatorii principali de credite/ordonatorii de credite pot aproba demararea procedurilor privind promovarea pe functii, grade sau trepte profesionale a personalului numai cu conditia incadrarii in cheltuielile de personal aprobate in buget.
Salariu bugetar
dansorin88
Buna ziua, am si eu o intrebare la dvs. De curand mam angajat la o autoritate a guvernului, pe functia de consilier juridic debutant, iar in ordinul de numire ... (vezi toată discuția)