avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... lpoteca de catre asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

lpoteca de catre asociatie

buna ziua. legea ipotecarii de catre asociatie se aplica tuturor celor care au datorii la intretinere?daca da de ce vicepresedintele care in februarie 2013 avea datorie de peste 7000 ron iar secretarul avea peste 10000 datorii cumulate nu au aceasta ipoteca sau privilegiu ?> pe cand in acelasi an cu o datorie de 5300 mi sa pus privilegiu.pot sa dau in judecata asociatia pentru favoritisme si pentru discriminare?
Cel mai recent răspuns: c0stii , utilizator 19:18, 1 Martie 2015
Privilegiu imobliar nu inseamna ipoteca.
Cat despre favoritisme, ce sa mai vorbim ...
domnule consultant eu vreau sa fac un credit ipotecar.datorita faptului ca am acest privilegiu mi sa spus sa aduc adeverinta de la asociatie precum ca ar fi de acord si cu acest credit ipotecar de rang 2 .asociatia avand ipoteca rang 1.asociatia nu vor sa imi dea adeverinta. ce pot face in acest caz?
e usor de dat in judecata si motive intemeiata ar cam fi si aveti perfecta dreptate dar intrebarea este:ce aveti de cistigat de pe urma procesului?
va spun eu timp pierdut,bani cu avocatul si nervi pt ca sa presupunem ca o sa cistigati procesul dar ce cereti in instanta nu stiu pt ca ipoteca aplicata dv este perfect legala iar ca sa dati in judecata asoc. ca nu pune ipoteca si altora e cam greu pt ca nu deschideti actiune in numele altora daci daca vreti sa dati in judecata asoc.dati-o dar pt ceva care va afectat pe dv astfel o sa va respinga

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca pe apartament raj4o raj4o asociatia de proprietari poate pune ipoteca pentru un debit de 5300 de lei? (vezi toată discuția)
Ipoteca de rang 1 versus legea 230 / 2007 art 51 max36 max36 La mine in bloc a existat un proprietar de apartament care a avut un credit la banca ipotecat cu apartamentul in catre avea sediul firmei.Nu a mai platit si e ... (vezi toată discuția)
Cum recuperam restante de apartamente luate prin banca unlocatar unlocatar Buna ziua As dori sa stiu daca exista vreo procedura de recuperare a restantelor in cazul unui apartament cumparat cu credit de la banca. Avem citeva ... (vezi toată discuția)