avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... autorizatie mansarda casa veche
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

autorizatie mansarda casa veche

buna ziua , doresc cateva informatii pentru mansardarea unei case de 90 mp in bucuresti sec 5 , ma intereseaza ce acte sunt necesare pentru mansardarea locuintei existente , care ar putea fi costul acestor acte ( autorizatii) , daca se pot optine aceste autorizatii cu ajutorul unei persoane de specialitate ?
Cel mai recent răspuns: Anca Brinzaru , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 12:17, 2 Martie 2015
In primul rand aveti nevoie de autorizatie de construire, o poate obtine firma care va face proiectul sau un topograf autorizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolare partiala casa paianta si construire (consolidare) fara autorizatie - problema cu fiscul laviv79 laviv79 V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat. Am cumparat o casa de paianta in Bucuresti, care a fost incendiata chiar inainte de a semna contractul de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa renovez casa finu31 finu31 Buna,as vrea sa imi renovez casa si sa ridic o mansarda.De ce documente as avea nevoie?Imi trebuie un plan sau pot sa fac eu totul?multumesc! (vezi toată discuția)
Autorizatie-reautorizatie constructie !!?? Tarzan2012 Tarzan2012 O familie au cumparat o casa batraneasca din lemn cu 2 camere si veranda si au intambulat-o. Au mers la primarie sa anunte ca vor sa renoveze (acoperisul ... (vezi toată discuția)