avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Contabilitate societate comerciala transport marfuri
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Contabilitate societate comerciala transport marfuri

Sunt la inceput de drum in contabilitate si as dori sa stiu cum trebuie sa procedez in cazul unei societati de transport marfa.Cum trebuie sa procedez cu inregistrarea documentelor.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Anexa la contract pentru a aplica penalitati minea83 minea83 Buna ziua, Va rog sa ma indrumati pentru a imi rezolva intarzierile de plata. Detin o firma de transport(suntem la inceput de drum :D ) si comenzile de ... (vezi toată discuția)
Valabilitate stampila fara a fi insotita de semnatura originala ci de o semnatura diferita! mraflores mraflores Buna seara. As dori sa aflu si eu niste opinii legate de urmatorul fapt. O societate com este pusa in situatia de a explica existenta unor facturi emise ... (vezi toată discuția)
Cand inregistrez cheltuielile de constituire sau cum inregistrez aceste cheltuieli? jflorina jflorina Buna ziua! Sper sa ma ajute cine cu niste informatii deoarece sunt la inceput de drum si am niste neclaritati. Am o societate infiintata in 2006, neplatitoare ... (vezi toată discuția)