Buna seara!Nu stiu daca intreb unde trebuie dar poate ma puteti ajuta macar cu un sfat o parere.
Sunt angajat necalificat ca gestionar/magazioner la o anume firma si am o nelamurire.Daca fac cursuri de calificare si ma prezint cu ele la firma sunt obligati sa ma treaca ca si muncitor calificat?Daca da atunci asta ar insemna ca imi va creste si salarizarea logic nu? Sau depinde de angajator?Sincer as prefera sa fac pe cont propriu calificarea de gestionar sa imi platesc eu ce am de platit.
Si am tot cautat dar nu gasesc ce studii trebuie sa urmez ce calificare trebuie sa caut pentru incadrarea aceasta fiindca tot cat de ceva vreme si nu gasesc decat legile de incadrare si garantii responsabilitati etc dar despre studii nimic.Ma poate indruma cineva? Va multumesc
Legea nr.22/1969 :
Art. 3. - Poate fi gestionar cel care a implinit virsta de 21 ani, a absolvit scoala generala sau o scoala echivalenta si are cunostintele necesare pentru a indeplini aceasta functie.
Da. Stiu.Nu asta intrebam.Eu sunt deja angajat.Intrebam ce se modifica daca ma calific si ce studii am nevoie ca sa ma calific.Oricum multumesc pentru raspuns.
Calificare gestionar
mpkafa
am o intrebare, sunt nou in domeniu asta si de curand am fost numit lucrator gestionar nefiind calificat in domeniu asta sau alt domeniu..am inteles ca pt ... (vezi toată discuția)