avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INTABULAREA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INTABULAREA

Un drept de coproprietate(coindivizari) asupra unei suprafeţe de teren,legal este să se facă intabularea pe toată suprafaţa aflată în starea de indiviziune şi după aceea să se procedeze la partaj/ieşirea din indiviziune sau prima dată să se facă ieşirea din indiviziune şi după aceea intabularea pe dezmembrarea partajată la notarul public(după caz,la instanţă) şi care sunt avantajele sau riscurile pentru coindivizari în cele două situaţii prezentate?

Vă mulţumesc!

Alte discuții în legătură

Achizitionarea unui teren extravilan othelo othelo Buna ziua, Ma puteti sfatui va rog in urmatoarea situatie? Exista un teren extravilan, detinut in coproprietate de doua surori. Una dintre ele a murit, ... (vezi toată discuția)
Constructie in coproprietate Dinuionut12 Dinuionut12 Buna ziua. Am un teren in coproprietate cu un unchi. Eu detin 2/3 din teren , terenul avand o suprafata de 160 mp ( in Bucuresti). vreau sa fac o constructie ... (vezi toată discuția)
Plan de situatie cadstral adypompy adypompy la partajul voluntar este obligatoriu intocmirea unui plan de situatie cadastral si daca da de catre cine?in urma unui partaj eu am contactat o firma de ... (vezi toată discuția)