avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Ce taxe se platesc la primarie pentru obtinere ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Ce taxe se platesc la primarie pentru obtinere autorizatie constructie respectiv demolare?

Ce taxe trebuie sa platesc la primarie pentru a obtine o autorizatie de constructie si una de demolare? Valoarea trecuta in proiect pentru autorizatia de constructie este de 70.000lei iar pentru autorizatia de demolare este de 2.000 lei.
La primarie pe langa taxa de 0.5% din vcaloarea proiectului se mai adauga taxa de drum precum si alte taxe. Este normal sau legal?
Cel mai recent răspuns: Iael , utilizator 10:14, 20 Iunie 2009
Cand ati mers la primarie ati solicitat in scris care sunt costurile pentru autorizatie si pentru demolare?....care este baza legala si cum se calculeaza?....
Este vorba de o constructie mare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolare sergiusara sergiusara Buna ziua! Imi poate spune cineva cam la ce cost ajunge demolarea unui imobil. E vorba de o casa cu 4 camere. Multumesc. (vezi toată discuția)
Acord de mediu desfiintare constructie seneca399 seneca399 Undeva,in mediul rural,cineva are niste anexe gospodaraeti construite in urma cu 40-50 de anisi doreste sa le desfiinteze.Primaria i-a solicitat, pe langa alte ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de demolare oana1964 oana1964 Buna ziua, Detin in jud.Giurgiu o casa batraneasca, care a inceput sa cada si este un pericol pentru casa vecinilor, acum 5 ani ,in spatele ei am ridicat 2 ... (vezi toată discuția)