avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reducerea perioadei de suspendare a permisului de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere

Salut, am nevoie de putin ajutor.
Astazi am sustinut testul de cunoastere a regulilor de circulatie 13 din 15.L-am promovat si am fost declarat admis.Am permisul suspendat 90 zile (au trecut aproximativ 50).Exista posibilitatea sa reduc perioada de suspendare??am inteles ca da!Insa am fost la ghiseul de acolo, si asa cum la oricare ghiseu suntem informati cu atata "drag" si "caldura",( de te abtii sa nu dai in vre-un alt dosar penal), mi s-a spus ca nu pot sa reduc perioada si sa vin a 91-a zi sa ridic permisul.Acum eu intreb, pot sa aplic pentru o astfel de reducere a perioadei?
(Mentionez ca dosarul penal a fost pt art 334, daca ajuta cu ceva).
Va multumesc mult si astept sa fiu lamurit..:)

Alte discuții în legătură

Redobandire permis Bianca163 Bianca163 Buna ziua. In urma unui accident rutier mi s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, care ulterior a fost clasat. De asemenea, dreptul de a ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 60 zile zme-ul zme-ul Pe 24.06 mi s-a retinut permisul de conducere (cat B) pentru 60 zile - neacordare de prioritate in intersectie dirijata (acident cu pagube materiale) Am ... (vezi toată discuția)
Obtinerea permisului auto dupa o perioada de suspendare de 90 de zile GEORGIANA925 GEORGIANA925 Buna ziua,as dori sa va intreb si eu pentru a optine permisu de conducere dupa o perioada de suspendare de 90 de zile mai este nevoie de a se sustine un test? (vezi toată discuția)