avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa de lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa de lichidare

Buna ziua,
Am nevoie de nota de lichidare la următorul loc de munca,dar cei care trebuie sa mi-o dea refuza pe motiv ca gestiunea are lipsa de inventar acesta fiind in urma spargerii magazinului pe perioada in care magazinul a fost sigilat de proprietar,acesta neprimindu-si chiria pe câteva luni in urma.Ca si responsabil de magazin am făcut cele necesare la vremea respectiva când s-a constatat lipsa bunurilor adică am fost la politie si am făcut plângere.Cum trebuie sa procedez au vreun drept sa facă acest lucru?
Cel mai recent răspuns: elenaaniculaesei , utilizator 18:55, 2 Martie 2015
Nu este obligatoriu sa prezentati nota de lichidare de la vechiul angajator la noul angajator ... posibil ca va solicita aceasta numai sa verifice daca aveti sau nu debite fata de fostul angajator.

Noul angajator solicita nota de lichidare cum fac sa o primesc de la fostul angajator fara sa ma afecteze lipsa aceea de inventar pe care nu am produs-o eu.
Facand o solicitare in acest sens.
Am făcut acea solicitare dar nu vrea sa mi-o elibereze din cauză lipsei de inventar pe care probabil acum se gândește sa-si recupereze prejudiciul din banii angajaților desi noi nu avem nici o vina pentru ceea ce s-a întâmplat intre firma si proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt la locul de munca liviuman liviuman Va rog sa ma sfatuiti si pe mine intr-o problema! Lucrez intr-o firma prestatoare de servicii de telefonie mobila, fostului sef( responsabil de magazin) i ... (vezi toată discuția)
Predare gestiune incetare contract de munca adrian nicolae adrian nicolae STIMATI UTILIZATORI ROG UN SFAT.[/b] AM FOST GESTIONAR,IN LUNA SEPTEMBRIE (15) AM PRIMIT DECIZIA DE LA CASA PENSIILOR DE IESIRE LA PENSIE PTR. LIMITA DE ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestiune si obligare demisie fara preaviz mona15 mona15 buna ziua vrea sa stiu ce pot sa fac daca am iesit lipsa gestiune si obligata sa mi dau demisia fara preaviz. am preluat o gestiune fara inventar (greseala ... (vezi toată discuția)