Va rog sa ma sfatuiti si pe mine intr-o problema!
Lucrez intr-o firma prestatoare de servicii de telefonie mobila, fostului sef( responsabil de magazin) i s-a desfacut contractul de munca in urma lipsei unei sume de bani. Acesta a predat gestiunea unui angajat care a fost numit in locul lui, continuand sa sustraga produse si dupa ce a fost destituit. noi nu am stiu de acest fapt pana nu a fost facut in inventar si s-a descoperit iarasi lipsa. Consultand camerele de supreveghere am vazut cum acesta sustragea produsele . Acum angajatorul ne imputa noua lipsa deoarece zice ca noi l-am lasat, lucru neadevarat. Ce este de facut!
1)daca hotul nu acopera prejudiciul de buna voie ,trebuie actionat in judecata de societate, in civil pt recuperare prejudiciu sau ...
2)trebuie discutat cu el,invitat la o conciliere,prezentate inregistrarile dupa casete si amenintat cu o plangere penala pt furt..........gestiune frauduloasa, poate acopera prejudiciul de buna voie, ca sa scape de o condamnare penala;
daca nu coopereaza plangere penala
faceti tot posibilul sa pastrati imaginile de pe camera in care ati observat ca fostul angajat sustragea marfa. sunt o proba care va disculpa in totalitate.
Delapidare
corinacarstoiu
Un minus in gestiune de un milion si ceva de lei vechi constituie delapidare avand in vedere faptul ca si patronul avea cheia magazinului si mentionand faptul ... (vezi toată discuția)