avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diminuarea sporului de vechime prin ocuparea postului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diminuarea sporului de vechime prin ocuparea postului de sef de birou

Lucrez in administratie publica de 28 de ani si in 2014 am participat la examen de recrutare pentru ocuparea postului de sef de birou, in aceeasi institutie. Dupa ocuparea postului sa diminuat sporul de vechime de la 25% la 22.5%. Este coect ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 23:16, 3 Martie 2015
Da, pentru ca inainte aveati probabil sporul maxim de vechime de 25% stabilit inainte de intrarea in vigoare a legii 330/2009, iar acum aveti salariul stabilit conform legii 284/2010, prin aplicarea de clase de salarizare (9 gradatii maxime X 2.5% fac 22.5%).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizarea unui functionar public nou incadrat tamasjolan tamasjolan In cazul unui f.p. nou incadrat cum se stabileste cuntumul sporului de vechime conform Legii 285 /2010 ? Exp. In cazul in care beneficieaza de o vechime ... (vezi toată discuția)
Problemă spor de vechime iulia32 iulia32 Bună ziua, Am următoarea problemă: Lucrez într-o instituție bugetară și am vechimea în muncă de 19 ani și 10 luni, iar sporul de 20 %. Din ... (vezi toată discuția)
Salarizare functie publica de conducere lauratoader2006 lauratoader2006 Un funcționar public din cadrul unei primării comuna, începând cu data de 01 septembrie 2013 se numește în funcția publică de Inspector, clasa I, grad ... (vezi toată discuția)