avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Permis de Sedere pt studii cetateni R.M.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Permis de Sedere pt studii cetateni R.M.

Buna ziua, sunt un cetatean al R.M. cu domiciliul stabil in R.M., vreu sa fac pt a 2-a oara permisul de sedere in romania pe baza vizei de studii din pasaport. Problema mea e ca stau la prietena mea in judetul Alba-Iulia, invat in Cluj, ea fiind fiica proprietarului si am nevoie de o dovada de spatiu de locuinta pt permis. Trebuie sa fac flotant sau contract de comodare ? Scopul fiind de a avea cheltuieli minime si unde,cum, sub ce conditii trebuie facute actele pana la momentul predarii actelor pt permis de sedere studii, sunt presat de timp. MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Cum demonstrez venitul sotiei care e cetatean strain? adryan81 adryan81 cum demonstrez venitul sotiei mele, ca din cate am inteles de la oficialitatile locale ea fiind cetatean strain poate munci legal numai dupa obtinerea ... (vezi toată discuția)
Acte stare civila cristinna-86 cristinna-86 Sunt divortata si am un minor din prima casatorie cu un moldovean, domiciliul copilului e stabilit cu mine. vreau sa ma recasatoresc cu un cetatean roman. ... (vezi toată discuția)
Obtinere viza de scurta sedere pentru cetatean irakian keana keana Ma puteti ajuta cu un raspuns concret referitor la actele necesare si conditiile care trebuie indeplinite pentru ca un cetatean irakian sa obtina viza de ... (vezi toată discuția)