avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Documentatia cadastrala a unui apartament pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Documentatia cadastrala a unui apartament pentru partaj succesoral amiabil

In urma decesului fratelui meu,masa succesorala reprezinta 3/8 din jumatatea unui apartament,mostenit de la tatal meu.Acelasi procent am si eu,iar mama are jumatate din apartament plus 2/8 mostenire.Am hotarat sa facem partaj succesoral amiabil,iar intrebarea este daca trebuie sa facem documentatia cadastrala,neavand intentia de a vinde apartamentul.

Alte discuții în legătură

Succesiune sorineldobre sorineldobre Respectele mele tuturor ! Vreau sa fac o succesiune in urma decesului mamei mele in 30.08.2023 . Am succesiunea de pe urma decesului tatalui meu in care masa ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii marinica71 marinica71 daca la dezbaterea unei mosteniri vin eu ,fretele meu si tatal meu(mama fiind decedata)pot cumpara partea tatalui meu? sau e deajuns ca sa renunte la ... (vezi toată discuția)
Vânzare apart dumas2000 dumas2000 Bună ziua, am și eu o întrebare..Vrem sa vindem un apartament. Suntem o sora și un frate la părinți. Mama este la a 2a căsătorie după ce tata a ... (vezi toată discuția)