Buna ziua,
Am si eu o problema legata de conflictul cu tatal prietenei mele, care ne-a dat afara din casa pe care noi (prietena mea si cu mine) am renovat-o in totalitate, pe banii nostri. Am transformat-o din casa taraneasca, cu WC in curte, fara baie, cu incalzire cu sobe, fara izolatie termica, fara apa curenta, fara canalizare, intr-o casa relativ moderna, cu acoperis nou, cu toate utilitatile, electrocasnicele si mobila necesare, adica o casa in care se poate trai suficient de confortabil. Conflictul pleaca de la refuzul "socrului" de a participa la cheltuielile casei, sub pretextul "eu n-am nevoie de ce ati facut voi aici; nu ma intereseaza". Casa e proprietatea lui, iar noi, dupa anii astia de "criza", avem acum probleme financiare si, fara contributia lui nu mai putem face fata cheltuielilor. El ne spune: "nu ma intereseaza, platiti voi, mie nu-mi trebuie; daca nu platiti plecati de aici". Cu alte cuvinte el ramane sa beneficieze de casa renovata iar noi dormim pe strada. Stiu ca nu prea avem ce sa-i facem, dar as fi vrut sa stiu daca exista cumva vre-o cale de atac. Am muncit atat de mult la casa aia si am cheltuit foarte multi bani ca sa ramanem fara nimic, acum cand ne e atat de greu.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns:
cyan , moderator
20:06, 2 Martie 2015