avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost prins furand curent. Ce se intampla mai ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost prins furand curent. Ce se intampla mai departe?

Anul trecut 8.01.2014 am fost prins furand curent de catre angajatii CEZ.
Precizez ca au fost doar angajatii CEZ care spuneau ca au venit in urma unei reclamatii
Au verificat, au gasit ce era de gasit, s-a intocmit proces verbal si au plecat.
Azi, adica la mai mult de un an ne-am trezit cu masina politiei la poarta cum ca a ajuns la ei dosarul de cercetare penala
Anul trecut in luna februarie a venit de la CEZ o factura cu o suma mare pe care am achitat-o in termen de 15 zile si care banuiesc ca reprezenta prejudiciul calculat in urma inventarierii aparatelor electrice din locuinta
Mentionez ca nu ne-am opus controlului pentru ca am realizat ca am fost turnati iar ceea ce doream sa intreb ce se poate intampla acum la mai mult de un an distanta.
Astept sfaturi si va multumesc anticipat!
Buna seara! Vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt.
Si nefiind prejudiciu ce pot spera sa patesc?
Care sunt sansele mele?
Ultima modificare: Luni, 2 Martie 2015
armaghedon_now, utilizator
Cind te ai bransat ilegal, ai stiut ca inseamna FURT? Asa ca ......
Ziceti ca ati platit prejudiciul.Acum va trebui sa platiti si fapta,adica furtul,cum singur spuneti,daca se va dovedi aceasta.
Ultima modificare: Luni, 2 Martie 2015
bellefille, utilizator
Din moment ce recunosc fapta ce sa se mai dovedeasca?
M-ar interesa de aseara de cand m-a vizitat politia (la un an?)care e parcursul dosarului si la ce trebuie sa ma mai astept?
Conteaza ca nu sunt recidivist?
Conteaza ca daca nu voi mai avea servici oricum nu voi mai putea plati nimic?
Cat de mare ar putea fi pedeapsa?
Raman recunoscator daca cei gen "cand te-ai bransat ilegal stiai ca-i furt" se vor abtine.
Nu sustin ca suntem o tara de hoti dar pacatul te indeamna...
Si iarna...
Si saracia...
Si tot asa.
Nepricepandu-ma as avea nevoie de sfaturi nu de tachinari
Nu am bani de un avocat. Mi se va da unul din oficiu
Voi primi condamnarea acasa?
Ma vor ridica cu duba?
Care e mersul intr-o astfel de porcarie?
Multumesc?

Alte discuții în legătură

Furt calificat kathalinna kathalinna Daca persoana e in stare de detentie, nu i se aplica noua lege adica este acuzat de furt calificat ,a recunoscut fapta ,:stunned::(( (vezi toată discuția)
dosar penal pentru refuz probe biologice insa nu ma pot prezenta la proces dragoscag dragoscag buna ziua.In octombrie anul trecut am fost oprit de un echipaj de politie,conducand baut ,avand 0,54,am refuzat recoltarea probelor biologice si mi s-a ... (vezi toată discuția)
A furat un laptop si a recunoscut fapta lu_cica lu_cica buna ziua..fratele meu a furat un laptop si 35 lei de la o sala de jocuri electronice..la doua zile sa dus la angajatul de acolo si ia restituit laptopul si ... (vezi toată discuția)