avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare numar inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare numar inmatriculare

Salut,

Am o Fiesta 2013 inmatriculata pe PH, cumparata pe CMI. Doar eu folosesc masina, dar nu sunt reprezentantului legal al cabinetului.
Doresc sa inmatriculez masina pe B.
Masina este scazuta din impozit 4 ani, ar mai fi 3. In afara de radierea masinii, care am inteles ca intra in calcul, care mai sunt pasii?
Poate sa aiba vreo legatura cu vreun domiciliu in Bucuresti. Sunt in negocieri pentru cumpararea unui apartament pe numele meu PF in Bucuresti, limita IF.
Atarna cumva chestia asta?
Vreau neaparat sa schimb numarul de inmatriculare pe B cu 3 cifre. Singurul motiv pentru care le-as lasa pe PH este spatiul dintre litere:justcuz:
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 03:03, 3 Martie 2015
Odata cu schimbarea adresei din CI va puteti transfera mobilul la noul sediul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cmi transfer catre pf dumid dumid Va salut, Intrebarea mea survine in urma vanzarii masinii mamei mele, care are infiintat un cabinet medical stomatologic (CMI), unei persoane fizice. Masina ... (vezi toată discuția)
Autoturism achizitionat pe pfi, radiat deja, si transfer pe pf Moshulika Moshulika Autoturism achizitionat pe PFI (medic), PFI ce a fost suspedat, ulterior inchis Buna ziua, Sotia a avut incepand cu anul 2013 un PFI, fiind medic. Au ... (vezi toată discuția)
Transfer proprietate motocicleta nemteanul1980 nemteanul1980 Buna ziua, Revin cu o problema ridicata si anul trecut si pe care nu am rezolvat-o inca. Voi incerca sa dau un context mai detaliat acum: In vara anului ... (vezi toată discuția)