Buna ziua,
Am incheiat un contract de inchiriere la un cabinet avocatial,cu inscriere data certa ,dar semnat numai de unul din proprietari(sotul meu).In locul meu a semnat tot sotul meu.Acest contract s-a depus la finante si s-a folosit ca sediu social pentru o firma cu care nu avem nicio legatura.Intrebarea mea este daca acest contract este legal si ce pot face daca nu sunt de acord cu el? Cui sa ma adreses ? Este corect cum a procedat avocatul?
Desigur, ca in mod corect ar fi trebuit sa semnati dvs. Insa, avocatul a considerat, probabil, ca sotul are mandat tacit pentru incheierea acestui act. Daca este contract de inchiriere, inseamana ca se incaseaza o chirie, de care beneficiati si dvs., in calitate de coproprietar al imobilului.
Este legal . Avocatul a prezumat existenta mandatului tacit dat de d-voastra sotului. Vorbim de exercitarea dreptului de administrare si nu a unui drept de dispozitie asupra imobilului. Totusi, verificati in continutul contractului ce clauze aveti despre denuntarea unilaterala.:luck: