avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retinut pentru furt in Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retinut pentru furt in Germania

Bună , sotul meu împreună cu alti 2 e retinut la în Koln, Germania . Pe mine m-a contactat traducătoarea de la judecatoria aceluiași oraș . Infractiunea comisă este de furt:((, acesta nefiind prins în fapt. Tin sa mentionez ca este la prima abatere. Care sunt procedurile , cât timp va fi retinut? Ce se va întâmpla cu el?
Cel mai recent răspuns: Instalator , utilizator 19:43, 10 Martie 2015
Nu stiu, aveti grija ca poate fi escrocherie.
Nu se poate stii cat. Depinde ce a furat, in ce conditii. Cereti mai multe detalii.
Daca vi se cer bani pentru asta, da, este inselatorie.
Daca este la prima infractiune pe teritoriul Germaniei iar fapta de care este acuzat nu presupune un prejudiu consistent - una este sa furi dintr-un Aldi sau NP o sticla de vodka sau un televizor si alta sa furi dintr-un magazin de bijuterii 800 grame de pietre - , nu se intampla nimic. Depinde si de el, cum justifica fapta. Dar daca cineva va cere bani, este teapa.In mod normal, daca ar fi retinut, ar avea dreptul sa va dea telefon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt la bancomat marius_no87 marius_no87 cunosc pe cineva care opereaza bancomate in anglia si am inteles ca a fost retinut ,fiind la prima abatere curiazitatea mea este ce anume i s-ar putea intampla ... (vezi toată discuția)
Accident rutier paraypan paraypan intr-o curba cu drumul plin de denivelari cu o viteza de 50 km/h am acrosat 2 fetite de pe marginea drumului si cu masina incercand sa le evit am ajuns intr-un ... (vezi toată discuția)
Comportamente violente pentru a ascunde o inselaciune - cum as putea sa ma apar, ce as putea sa fac Highlights Highlights Buna ziua. Ce as putea sa fac impotriva unei persoane / grup de persoane / corporatie care circula despre mine o poveste ca sunt nebuna, mincinoasa, incapabila ... (vezi toată discuția)