avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt la bancomat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt la bancomat

cunosc pe cineva care opereaza bancomate in anglia si am inteles ca a fost retinut ,fiind la prima abatere curiazitatea mea este ce anume i s-ar putea intampla va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:00, 2 Martie 2012
Faptul ca este la prima abatere , constituie doar o circumstanta atenuanta, care va fi avuta in vedere la individualizarea pedepsei, alaturi si de alte potentiale circumstante , atenunte sau /si , dupa caz, agravante. In rest, depinde de toate imprejurarile comiterii infractiunii , de calitatea vuta in desfasurarea activitatii infractionale ( autor, instigator, complice, coautor) .Poate ca face parte dintr-un grup constituit in vederea comiterea infractiunilor.Nu se poate sti, deci, ca sa primiti un raspuns cert, va trebui sa vedeti care sunt acuzatiile , incadrarea juridica a faptei, etc.
edepsele din Anglia sunt diferite sub aspectul duratei pedepsei inchisorii.
Depinde de multe lucruri ca sa se poata stabili o pedeapsa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat bezck_you bezck_you As avea o intrebare, in cazul in care am fost complice la un furt calificat din care s-au sustras mai multe bunuri din masini, la unele dintre ele am ... (vezi toată discuția)
Drept penal RopMihaela RopMihaela Buna ziua, am cateva intrebari la care imi este putin dificil sa gasesc un raspuns. As fi profund recunoscatoare daca ar putea sa raspunda un specialist la ... (vezi toată discuția)
Circumstanta agravanta in caz de disjungere? xuser xuser Se retine ca si circumstanta agravanta infractiunea infaptuita de 5 persoane impreuna, in cazul in care doar una a fost prinsa, iar politia dispune de ... (vezi toată discuția)