avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... litigiu cu B.C.R.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

litigiu cu B.C.R.

buna ziua! as putea cumpara un apartament de la un cetatean turc prin programul Prima Casa? mentionez ca apartamentul este ipotecat pentru suma de 215000 ron, mai are de achitat 145000 ron, iar in momentul de fata dosarul se afla la departamentul juridicde colectare al B.C.R.deoarece nu a mai platit rata de 10 luni! va multumesc!
Cel mai recent răspuns: calincaba , utilizator 09:30, 3 Martie 2015
de ce te complici? adreseaza-te direct bancii; locuinta este in mana sa daca este ipotecata/executata silit.
ok, am vorbit si singurul raspuns primit a fost acela ca dosarul se afla la departamentul juridic si ca voi primi un raspuns...a trecut o saptamana si nimic...nici nu vor sa imi dea un nr. de telefon de la acest departament. ei zic ca nu au...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire george2015 george2015 Ajutați - ma sa inteleg În urma credit avut la ING, după neplata a 5 rate am ajuns la o înțelegere cu banca, nu cu un executor ci cu banca, un angajat ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil pentru credit de nevoi personale leonidaas76 leonidaas76 am executare silita in derulare pentru un credit de nevoi personale, valoarea creantei fiind de 75 000 ron (dobanzi , penalitati. cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament David1122 David1122 Buna seara As avea o intrebare. Va rog daca ma puteti indruma. Tatal decedeaza in octombrie, vine fiul si face succesiunea. Imprumuta 5000 euro prin notar ... (vezi toată discuția)