avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Colet pierdut
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Colet pierdut

Buna ziua.
Am o problema cu un telefon trimis in garanție de o luna prin firmă de curierat. Am sunat să văd in ce stadiu se află cu reparațiile si mi s-a spus ca nu figuram cu nici un telefon la ei. Le-am trimis awb-ul scanat cu ştampila lor de primire si de o săptămâna mă tot amână ca nu găsesc nimic. Ce ar trebui să fac ? pentru că nu vreau sa renunț la un telefon de 500 lei.
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: dina10 , utilizator 10:37, 4 Martie 2015
Anuntati protectia consumatorului.
Din cate am inteles protectia consumatorului nu se ocupa de persoane juridice.
nu se amesteca daca exista un contract incheiat intre doua pers. juridice dar in acest caz??? nu va costa nimic sa incercati.
Multumesc frumos de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen reparatie depasit din vina curierului FlorentinaMiloiu FlorentinaMiloiu In data de 24.11.2016 am lasat in magazinul de unde a fost achizitionat in vederea repararii un telefon. In data de 27.11.2016 am fost anuntat ca reparatia se ... (vezi toată discuția)
Retragere garantie allview ayko5 ayko5 Am cumparat pe la jumatatea lunii iunie un telefon Allview X2 soul Mini de la RDS RCS cu abonament, dupa 2 luni am intampinat probleme cu display-ul ... (vezi toată discuția)
Inselatorie in comertul pe internet virgil64 virgil64 Buna ziua ! Am comandat un ceas de pe un site care se ocupa cu oferte de produse,Comanda nr. 578011 din data 2012-12-20.Am platit si am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)