avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Furnizori cu minus in balanta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Furnizori cu minus in balanta

in balanta pe contul 401.am sold cu minus suma ,am luat fiecare furnizor cu fisa lui si la nici unul nu am gasit facut o plata in plus unde as putea sa mai verific ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: cod1 , utilizator 10:17, 3 Martie 2015
Buna ziua,
Mai verificati inca o data pentru ca daca creditul este egal cu debitul nu se poate sa aveti sold cu minus.
multumesc de raspuns ,exista diferenta intre debit si credit numai ca nu gasesc la care furnizor pt. luate pe rand fiecare nu am la nici unul o plata in plus?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contabila miutaradu miutaradu in balanta la contul 401 am sold creditor exemplu 100 in fisa analitica cont 401 am 102,21 adica mai mult cu 2,21care provin de la mai multi furnizori (de ... (vezi toată discuția)
Reducere comerciala primita si acordata G.V. G.V. Buna ziua, daca am cateva intrebari catre dvs. : 1, daca am o factura de reducere , se pune pe contul 609? (Reducere comerciala buc 1 valoare -150,00 ... (vezi toată discuția)
Reglare fisa de furnizori-clienti ioana b ioana b cum pot regla fisa de furnizor-client al unei firme X?daca soldul la clienti e cu "-" iar la furnizori e cu "+" (vezi toată discuția)