avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Recuperare suma avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Recuperare suma avocat

vreau sa stiu daca suma pe care am platit-o unui acocat pentru succesiune, dar dosarul meu nu a fost inregistrat pentru ca eu dupa o luna m-am razgandit si am
renuntat la proces.M-am intalni cu avocatul de 2 ori.Prima data am depus o parete din acte, si a doua oara am depus onorariul.Avocatul mi-a zis ca nu imi poate da banii inapoi.Si nu erau putini.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:30, 3 Martie 2015
Daca in contractul pe care l-ati facut cu avocatul nu ati specificat nimic cu privire la ce se intampla cu onorariul in cazul in care va rezganditi, in sensul de va returna o parte din bani, atunci avocatul nu avea de unde sa stie ca pe parcursul dosarului va razganditi
Din expunerea dvs rezulta ca succesiunea nu a fost dezbatuta la acel moment datorita faptului ca
dupa o luna m-am razgandit si am renuntat la proces
.
Inseamna ca avocatul s-a achitat de obligatii iar procudura a fost sistata urmare vointei dvs nu a avocatului...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli expertiza in caz de deces cursiv cursiv Unchiul meu, prin avocat, a introdus in instanta o actiune de recunoastere a grupei de munca. In ianuarie 2017 unchiul m-a rugat pe mine, in calitate de ... (vezi toată discuția)
In ce conditii poate fi ceruta returnarea onorariului platit avocatului daca am renuntat la proces? cisy cisy Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat. In urma unui conflict, sotul meu a depus intentia de divort la tribunal. Am luat legatura cu un avocat care sa ma ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri legate de contractul de asistenta/reprezentare juridica TANASENASTASA TANASENASTASA buna ziua.e posibil ca primul termen sa fie amanat pt ca av nu s-a prezentat iar acesta a zis ca,oricum termenul se amana pt ca nu avea semnat contractul cu ... (vezi toată discuția)