Daca am o casa fiscala de marcat pe care am folosit-o in trecut, cum pot sa o folosesc la o alta gestiune?Care sunt pasii care trebuie urmati? Se inregistreaza ceva la Finante?
Multumesc.
Da. Luati legatura cu cei de la firma de unde ati cumparat casa de marcat pentru a va pregati hartiile necesare de depus la finante pentru a o fiscaliza pe noua adresa.
Casa marcat
comanviviana
am o casa de marcat de la firma cealalta ,dizolvata in 2007,si as vrea sa o folosesc pt alta firma cum trebuie sa procedez....cineva mi-a zis ca trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.