avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Casa de marcat?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casa de marcat?

Daca am o casa fiscala de marcat pe care am folosit-o in trecut, cum pot sa o folosesc la o alta gestiune?Care sunt pasii care trebuie urmati? Se inregistreaza ceva la Finante?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:44, 3 Martie 2015
Da. Luati legatura cu cei de la firma de unde ati cumparat casa de marcat pentru a va pregati hartiile necesare de depus la finante pentru a o fiscaliza pe noua adresa.
Ultima modificare: Marți, 3 Martie 2015
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa marcat comanviviana comanviviana am o casa de marcat de la firma cealalta ,dizolvata in 2007,si as vrea sa o folosesc pt alta firma cum trebuie sa procedez....cineva mi-a zis ca trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui magazin Andreea-Adriana Andreea-Adriana Buna ziua, as dori sa stiu si eu care sunt pasi de urmat pentru a deschide un magazin cu produse nealimentare. Actele firmei sunt gata am si gasit spatiul ... (vezi toată discuția)
Locul de folosire casa de marcat ioanaavram82 ioanaavram82 Buna ziua. Eu am o casa de marcat pe care o folosesc doar la targuri. In ultima perioada nu m-am mai dus la targuri si as vrea sa dau bonuri de la sediul ... (vezi toată discuția)