avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Locul de folosire casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Locul de folosire casa de marcat

Buna ziua. Eu am o casa de marcat pe care o folosesc doar la targuri. In ultima perioada nu m-am mai dus la targuri si as vrea sa dau bonuri de la sediul firmei. As putea folosi casa de marcat pe care o am sau trebuie sa imi cumpar alta?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:10, 14 Octombrie 2015
O puteti folosi pe aceasta dar trebuie sa luati legatura cu cei de unde ati cumparat-o pentru a va pregati documentatia si a merge cu ea la finante pentru a o fiscaliza pe noua adresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea unui magazin Andreea-Adriana Andreea-Adriana Buna ziua, as dori sa stiu si eu care sunt pasi de urmat pentru a deschide un magazin cu produse nealimentare. Actele firmei sunt gata am si gasit spatiul ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat? Silvia Dumitru Silvia Dumitru Daca am o casa fiscala de marcat pe care am folosit-o in trecut, cum pot sa o folosesc la o alta gestiune?Care sunt pasii care trebuie urmati? Se inregistreaza ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat la scoala de dans (srl). robert333 robert333 Doresc sa infiintez o scoala de dans ( srl)..da stiu.. ca ong si etc.. dar eu din diverse motive legate de viitor doresc sa fie srl. deci : o scoala de ... (vezi toată discuția)