Buna ziua ! Ma numesc Tudose Tudora si sunt persoana cu handicap GRAV , cod boala 169;G81 din data 28.07.2014 nr dosar 2814 .
M-am prezentat la sediul de asistenta sociala sect 3 pt a ma informa despre primirea ajutorului alimentar dat din fonduri europene si am fost respinsa pe motiv ca am venit mai mare de 400 ron . Tin sa precizez ca nici cupon nu am primit prin posta .
Din ce am citit prin presa si apoi in monitorul oficial eu ar trebui sa beneficiez de acest ajutor . Unde ma pot adresa daca intr-adevar am dreptate ?
Va multumesc cu stima si astept un raspuns.
649 pensie de limita de virsta si 320 pensie de handicap. ; DAR IN ORDINUL DAT DE GUVERN LA RUBRICA PERSOANE CU HANDICAP GRAV SI ACCENTUAT NU SE VORBESTE DE VENIT
Insa se vorbeste despre pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi, obţinute din pensie sau, după caz, din pensii cumulate, se află sub 400 lei/lună si care sunt beneficiari ai Programului operaţional Ajutorarea persoanelor defavorizate.
Pentru o lamurire cat mai exacta va puteti adresa Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale și Persoanelor Vârstnice:
E-mail: relatiicupublicul@mmuncii.ro
Ajutor social
melinaR
buna seara am si eu o nelamurire privind asistenta sociala si ajutorul dat personelor fara venituri din parteaUE adica pachetele venite la primariile din ... (vezi toată discuția)