avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare produse
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare produse

Buna ziua, am si eu o problema bunicul (83 ani) meu a fost pacalit de o firma SPS MEDICAL unde a semnat un contract pentru achizitionarea a 2 aparate medicale in valoare totala de 3600 ron . Nu a fost informat ca aceste aparate nu pot fi utilizate de catre el si sotia sa pentru bolile pe care le are .... cum se pot returna si daca au voie sa opreasca din suma finala o valoare in caz de returnare.
Va multumesc
dana
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 14:28, 3 Martie 2015
Trebuie sa vedeti daca exista un contract la baza acestei livrari si care sunt clauzele contractuale.
Daca a semnat un contract trebuie citite clauzele cu privire la rezilierea contractului si eventual conditii de returnare.

Daca s-au hotarat sa cumpere la o prezentare de produse tinuta undeva intr-o sala inchiriata si nu intr-un magazin va poate fi de folos ce s-a discutat in acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...

Cititi atent si contractul, cum vi s-a spus deja (daca il au) si reveniti cu detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat se recuperează din asigurarea de viață atașată credirului Vizini Vizini Am achitat creditul după 1 an de zile creditul este pe 5ani , mi au inapoat doar 20% din asigurare ,este legal ? (vezi toată discuția)
25% din pret la returnarea produsului Alexandra G.I. Alexandra G.I. Buna ziua! Am achizitionat acum 5 zile un aspirator in urma unei demonstratii la domiciliu. A fost o achizitie impulsiva si acum as dori sa il returnez. Din ... (vezi toată discuția)
Raspunsuri si opinii amaliamai amaliamai Buna seara Am inchiriat acum ceva timp un imobil ptr. a-mi desfasura activitatea de coafura. Am mers cu propietarul si an facut la un notar un contract unde ... (vezi toată discuția)