avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hotarare de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hotarare de divort

Nu gasesc hotararea de divort a mamei decedate care imi trebuie pt a face succesiunea. Tata nu mai are nici el. La arhiva tribunalului,registrii care sunt pusi la dispozitia publicului nu mai sunt intregi. Nu cunosc nici data la care s-a introdus actiunea. Ce pot sa fac?!#-o Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:14, 3 Martie 2015
INTREBATI-L PE TATAL DVS IN CE AN CU APROXIMATIE A DIVORTAT,DACA AU FOST FORMULATE CAI DE ATAC(daca au fost formulate poate gasiti informatii la instanta unde s-a judecat calea de atac respectiva)daca poate aproxima totusi perioada comunicati informatia grefierilor de la arhiva pentru a va oferi o solutie.Variante exista dar va trebuie totusi un minim de informatie.
O copie a hot ar trebui sa se afle și la starea civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde gasesc hotarare de divort in bucuresti din 1976? stefan1957 stefan1957 as dori sa stiu daca in cazul recasatoriei mamei,a fost nevoie sa depuna la starea civila, hotararea de divort dinainte.Nu gasesc acest document printre actele ... (vezi toată discuția)
Succesiune in lipsa actelor de stare civila maria88 maria88 Buna ziua , Mama mea a decedat in septembrie 2013. S-a casatorit cu tatal meu acum 51 de ani . Anterior a fost casatorita si a avut un baiat care a ramas ... (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)