avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... unde gasesc hotarare de divort in bucuresti din 1976?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

unde gasesc hotarare de divort in bucuresti din 1976?

as dori sa stiu daca in cazul recasatoriei mamei,a fost nevoie sa depuna la starea civila, hotararea de divort dinainte.Nu gasesc acest document printre actele mamei care a decedat,pentru a deschide succesiunea,si imi trebuie aceasta,deoarece mama dupa divort a reluat numele de domnisoara iar eu port numele tatalui.Ce pot face?unde o pot gasi,hotararea de divort,caci nu stiu nici anul,nici luna divortului(1976 am spus cu aproximatie,dar nu stiu).Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 27 Mai 2021
stefan1957, utilizator
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 13:05, 27 Mai 2021
La arhiva Judecătoriei care a pronunțat divorțul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare demonstrarii maternitatii igordun igordun Doresc sa aflu ce documente se pot obtine si de la ce autoritati pentru a demonstra relatia mama-fiu in situatia in care mama divortata a decedat si exista ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum pot obtine un duplicat dupa hotararea de divort ... Georgescu Octavian Georgescu Octavian Buna ziua, cum pot obtine un duplicat dupa Hotararea de divort a mamei mele, care a decedat intre timp, necesar pentru succesiune. Dupa divort mama mea si-a ... (vezi toată discuția)
Problema succesorala Istratescu Călin Istratescu Călin Doresc sa stiu ce posibilitati am sa demonstrez ca sunt fiul mamei mele,deoarece,la notar mi se cere sentinta de divorț a părinților mei,intervenit undeva ... (vezi toată discuția)