avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, cum pot obtine un duplicat dupa Hotararea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, cum pot obtine un duplicat dupa Hotararea de divort ...

Buna ziua,
cum pot obtine un duplicat dupa Hotararea de divort a mamei mele, care a decedat intre timp, necesar pentru succesiune. Dupa divort mama mea si-a reluat numele de fata. Trebuie sa dovedesc ca este mama mea.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:01, 19 Martie 2023
Solicitați o copie legalizata de la arhiva instantei care a pronunțat hotărârea de divorț.
Puteți obține de la starea civila a localității unde s-au căsătorit, numărul și data hotărârii judecătorești, astfel încât sa primiti copia legalizata mai repede.
Multumesc mult. Lucrurile sunt mai complicate deoarece nu stiu exact nici cand s-au casatorit si nici cand au divortat, doar anul divortului. Dar voi incerca. Inca o data multumesc.
Legea va conferă dreptul.de a apela la avocat daca nu va descurcați singur.
Poate fi ceva mai complicat decât pare ceea ce aveți de făcut.

Trebuie făcute și dovezi pentru ce va trebuie hotărârea.

Scris din București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)
Cum obtin un duplicat dupa o hotarare de divort al unei persoane decedate? zoltan_zoltan zoltan_zoltan Este putin mai complicat. Mama este nascuta in urma unei casatorii anterioare ultimei casatorii ale mamei sale.Inainte de nasterea mea, a existat iarasi o ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate scoatere certificat deces! Bachus20 Bachus20 Bună seara! Mă aflu în imposibilitatea scoaterii certificatului de deces al mamei mele. Aceasta m-a avut în prima sa căsnicie, apoi a divorțat de tatăl ... (vezi toată discuția)