avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociatul meu refuza orice contact
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociatul meu refuza orice contact

Buna ziua,
De ceva timp,nu mai reusesc sa iau legatura cu asociatul meu ,al firmei in care eu sunt administrator si celalt asociat .Cum as putea rezolva aceasta situatie ,si anume scoaterea acestuia din firma,in lispa acestuia.
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 08:28, 4 Martie 2015
Sunteti majoritar?

Convocati AGA.

Presupun ca bilantul nu s-a depus inca asa ca aveti motive foarte intemeiate sa il convocati.
Buna ziua,da sunt majoritar ,insa cum pot convoca Aga ,asociata mea locuieste la o alta adresa fata de cea din buletin.Nu mai pot intra sub nici o forma in contact cu ea ,deoarece a refuzat a si asuma orice raspundere in aceasta firma,deasemenea nici nu a dorit sa iasa ,din cauza unor plati ce ar necesita asta..
Ar fi o varianta buna daca eu as iesi din aceasta companie?Ce posibilitati as avea ? Am trimis un email catre asociata ,in care i-am propus sa semneze un contract de cesiune si nu doreste nici acest lucru.
O convocati la adresa din buletin ca sa aveti dovada convocarii.
La ce plata va referiti? Cheltuielile de la Registru? Daca despre aceasta este vorba pur si simplu le suportati dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scot un administrator/asociat din firma daca nu vrea horlaci2003 horlaci2003 Firma are 3 asociati, administratorul este unul dintre asociati si in urma neantelegerilor dintre ei cei 2 asociati care nu sunt administratori vor sa-l scoate ... (vezi toată discuția)
Convocare aga dumilor dumilor Buna ziua! Asociatul majoritar poate convoca aga? Administratorul societatii nu a convocat aga pentru aprobarea bilantului, cerand doar semnarea lui de catre ... (vezi toată discuția)
Pe ce articole se poate intemeia in drept obligatia de a face_contrat comercial nicoleta_85 nicoleta_85 Pe ce articole se poate intemeia in drept obligatia de a face? Este vorba de o actiune prin care un actionar solicita altor actionari sa isi indeplineasca ... (vezi toată discuția)