avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Costuri comune pentru bichon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Costuri comune pentru bichon

Buna ziua! As vrea sa va intreb daca este legal sa fie inregistrat un caine bichon ca persoana in plus la costuri comune? Multumesc
Cel mai recent răspuns: sandor57 , utilizator 11:18, 5 Martie 2015
In evidenta as. prop. se iau persoanele nu cateii... Asta nu pricep unii smecheri de pe la asociatii. Deci numai persoane.
Insa, mai sunt as. prop. care hotarasc si altceva. Dvs. trebuie sa contestati de cate ori este cazul, repartizarea costurilor, atunci cand observati trecuta o persoana in plus - "persoana" fiind de fapt bisonelul. Amenintati-ii cai dati in judecata, daca de vorba buna nu inteleg.
Oricum ar fi, daca as. prop. are adoptata o hotarare in acest sens, aceasta este ilegala si poate fi contestata, tot in judecatorie, la 45 de zile de la aflarea acesteeia.
As fi curios sa aflu in ce oras se intampla asta.
Ceea ce v-am scris in legatura cu cainele bichon la costuri comune, se intimpla in orasul Miercurea Ciuc. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa la pausal brgp123 brgp123 Buna ziua, Am marea rugaminte sa ma lamureasca cineva in urmatoarea problema: In scara unde locuiesc nu exista absolut nici un proprietar fara apometru - ... (vezi toată discuția)
In blocul in care locuiesc s-a votat trecerea la pausal si scoaterea repartitoarelor de caldura CRISTINA858585 CRISTINA858585 Buna ziua,locuiesc in Bucuresti intr-un bloc racordat la sistemul de alimentare centralizata cu energie termica.In anul 2006 s-au montat repartitoare ... (vezi toată discuția)
Hotarari in adunarea generala care incalca legea (???) anigb2 anigb2 Buna dimineata, As dori sa stiu daca este corect ca la Adunarea Generala sa se hotarasca sa se calculeze toate cheltuielile lunare pe persoane si ... (vezi toată discuția)