avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Gestiunea in II
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Gestiunea in II

Am un II infiintat si pana in toamna am prestat comert cu amanuntul la prod. alimentare. Am absolvit cursurile de agent broker de asigurari iar activitatea am inregistrat -o in firma iar acum pe certificatul de inregistrare ca prim obiect de activitate apar asigurarile.Va rog sa-mi precizati daca veniturile din asigurari le declar separat sau le adun la incasarile din registrul de incasari si plati si declar totul pe dec.200 ? Si o alta problema cu declaratia 392 ! Sant obligat sa o fac,si daca trebuie ce implica ?!

Nu sant platitor de tva !
Va multumesc onorabil !
Cel mai recent răspuns: tapa , utilizator 19:13, 6 Martie 2015
La gramada. In D 200 le declarati la gramada la venituri comerciale...

Puteti sa vi le tineti separat pt dvs...( daca vreti)
Da, trebuie 392 B pana pe 25.02
Va multumesc mult !
O seara buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa ameliagagriela ameliagagriela Buna ziua! Am infiintat un pfa in mai 2014, dar nu am realizat venituri prim el. Am ramas fara loc de munca in aceasta luna si va intreb: 1. trebuie sa inchei ... (vezi toată discuția)
Pfa agent asigurari corneliao corneliao Anul trecut am fost colaborator la un broker de asigurare dar nu am avut incasari mari. anul acesta pt a continua sa fac asigurari trebuie sa fiu PFA? si daca ... (vezi toată discuția)
Declaratia 329 b madalina2 madalina2 buna ziua, Sunt ii si sunt neplatitoare de tva.Nu am stiut ca trebuie sa depun declaratia 392 si am aflat abia vineri pe data de 25.02.O sa merg sa depun luni ... (vezi toată discuția)